Onda reforça la seua col·laboració amb el CEEI per a impulsar l'emprenedoria local

L'alcaldessa, Carmina Ballester, es reuneix amb els nous directius del CEEI per a planificar accions de suport empresarial

Economía 26 de julio de 2024 Ernesto Biremberg Ernesto Biremberg
IMG_7246

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, juntament amb el regidor d'Ocupació i Emprenedoria, Vicent Bou, ha rebut els nous directius del Centre Europeu d'Empreses i Innovació de Castelló (CEEI) per a enfortir la col·laboració en suport als emprenedors locals. En la reunió, es van abordar temes clau com la presentació dels nous directius i les futures col·laboracions entre l'Ajuntament i el CEEI, destacant la importància d'"Onda Genera" per al creixement econòmic.

Des de 2021, Onda i el CEEI han dut a terme diverses activitats formatives, amb 29 tallers realitzats entre 2022 i 2024, aconseguint més de 500 inscripcions. A més de la formació grupal, s'ofereixen programes d'assessorament individualitzat com 'Onda Regenera', 'Crea-Consolida' i 'Onda Reactiva', que brinden suport personalitzat a empreses per a adaptar-se als canvis del mercat. El centre de coworking Onda Genera continua proporcionant serveis essencials, com l'assessorament i el Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE).

Te puede interesar
Lo más visto