L'Ajuntament de Castelló concedirà ajudes als comerços afectats per les obres

L'Ajuntament aprova les bases per a la convocatòria d'ajudes a autònoms i microempreses que demostren que han tingut pèrdues per les obres públiques

Política31 de julio de 2024JesúsJesús
FOTO SALES

El portaveu de l'Ajuntament, Vicent Sales, ha informat en la roda de premsa del dia de hui  que es destinaran 2 milions d'euros per a la concessió d'ajudes a xicotets comerços i autònoms que justifiquen que han minorat els seus ingressos a conseqüència de les obres públiques que s'estan realitzant en diferents focus de la ciutat. 

Des de l'equip de govern s'obrirà una convocatòria d'ajudes directes per “lucre cessant”  d'almenys un vint per cent derivat de les obres públiques. Sales ha afirmat que tenen un  “compromís amb ajudar al comerç”. L'import de les ajudes ascendirà a 3.000 € màxim per  comerciant. 

El portaveu de l'Ajuntament ha confessat que aquesta convocatòria afecta a “set-cents comerços", reiterant que tots “han de demostrar que s'ha produït aquesta minoració  d'ingressos”. Al seu torn, Vicent Sales ha volgut recalcar que el projecte inclourà als comerços afectats per tota mena d'obres públiques, no sols les actuals de zona de baixes  emissions.

Te puede interesar
Lo más visto