Els Bombers de Castelló amplien les xarrades sobre prevenció d'incendis a les urbanitzacions de muntanya

La formació està orientada a augmentar la seguretat i les mesures de prevenció d'incendis forestals en les urbanitzacions de muntanya

General01 de agosto de 2024Ainoa ManzanaAinoa Manzana
IMG_0433

El Cos de Bombers de l'Ajuntament de Castelló ha iniciat una ampliació de les xarrades informatives sobre prevenció i autoprotecció davant possibles incendis forestals a les urbanitzacions de muntanya de la ciutat. La darrera sessió ha tingut lloc a l'urbanització Racó del Mercader, reunint més de 20 veïns de la zona i d'àrees circumdants.

El Tinent Alcalde del districte Oest, Vicent Sales, i el regidor de Seguretat i Emergències, Antonio Ortolá, han participat en la formació, destacant la labor del cos de bombers. Sales ha subratllat que aquestes xarrades busquen “connectar els bombers amb els veïns i donar resposta a una sol·licitud dels residents d’aquestes zones del terme municipal”. La intenció és continuar insistint en la prevenció d’incendis forestals, millorant la comunicació i la preparació dels ciutadans. Ortolá ha expressat la seva satisfacció per l’acollida positiva de les xarrades i la col·laboració dels residents, assenyalant que “la implicació dels veïns és fonamental per a la prevenció d’incendis”.

Les recomanacions incloses en la formació abasten mantenir els vials i zones d’accés nets de vegetació seca, assegurar una bona senyalització de carrers i cases, i comptar amb una xarxa d’hidrants ben mantinguda. Aquestes mesures són essencials per a una resposta ràpida i eficaç per part dels equips d’emergència en cas d’incendis.

Te puede interesar
Lo más visto