La platja Almadrava de Benicàssim reactiva el servei de bany adaptat

Els usuaris hauran de demanar cita prèvia i acudir amb un acompanyant

General 09 de julio de 2020 REDACCIÓ
Playa-Almadraba-Benicassim-1-770x400
Castellón Virtual

El pròxim dissabte 11 de juliol Benicàssim reactivarà el servei de bany adaptat a la platja Almadrava. Hi haurà una una normativa específica amb motiu de la propagació del Covid-19 que consisteix en el fet que tots els usuaris interessats hauran de demanar cita prèvia al telèfon 663954692 el qual estarà operatiu a partir del dissabte. Segons ha explicat l'edil de Benestar Social, Rosa Mari Gil, el servei de suport al bany dirigit als persones amb mobilitat reduïda “és prestarà sota la supervisió del personal tècnic, però sense contacte directe”. Per això, els usuaris hauran d'acudir a la zona accessible amb un acompanyant “que garantisca l'autonomia de l'usuari durant la preparació al bany, el trasllat de l'equip de mobilitat personal a la cadira amfíbia, així com durant el bany”.

L'horari del servei del bany adaptat serà de dilluns a diumenge d'11 a 14 hores i és prolongarà fins al 13 de setembre.

A més, en els platges de Benicàssim ja s'ha col·locat la cartelleria informativa respecte als recomanacions per a evitar la propagació de la Covid-19 i s'ha iniciat el servei especial de neteja i desinfecció dels condícies, dutxes i llavapeus. Aquestes mesures formen part del pla d'actuació previst per a la adaptació dels platges de Benicàssim als normes higiènic sanitàries establides. I com ha recordat l'alcaldessa, Susana Marqués, “la seguretat als nostres platges sol és pot aconseguir amb la col·laboració de tota la ciutadania i per això desde l'ajuntament apel·lem a la responsabilitat individual perquè cuidant els platges de Benicàssim, cuides de la teua”.

Finalment, el regidor responsable de l'àrea, Javier Alonso, ha fet un balanç “positiu” de les mesures de seguretat adoptades a les platges, concretament dels primers dies de posada en marxa del servei de salvament i socorrisme així com del control d'aforament a través d'un dron. “Agraïm la bona disposició que està tenint la ciutadania quant al compliment dels mesures de distanciament social”, ha destacat Javier Alonso.

Te puede interesar
Lo más visto