Jabones Beltrán consegueix el guardó "Orgànic Clean Awards"

Estos premis, reconeguts nivell internacional reconeixen als millors productes del món de la cosmètica ecològica, natural i sostenible.

General02 de agosto de 2024JesúsJesús

Jabones Beltrán, una empresa familiar amb més d'un segle d'història, ha demostrat un fort compromís amb la cosmètica ecològica. Fundada en 1922, la companyia ha evolucionat per a adaptar-se a les tendències actuals, mantenint sempre el seu enfocament en la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient.

El xampú sòlid Essabó, gràcies pel qual han sigut premiats, ha sigut distingit amb dos prestigiosos guardons en els Organic Clean Awards: "Millor Xampú Sòlid" i "Millor Producte Sòlid". Estos premis reconeixen la qualitat excepcional i la sostenibilitat de Essabó, elaborat amb ingredients 100% naturals i certificat per NATRUE.

Essabó destaca per la seua formulació amb condicionadors naturals i olis vegetals, que proporcionen lluentor i volum al cabell sense necessitat d'ingredients sintètics. La seua certificació  NATRUE garantix que els productes complixen amb estrictes estàndards de puresa i sostenibilitat. 

Te puede interesar
Lo más visto