Castelló acollirà a 280 esportistes en el Circuit de Primavera del Beach Volley Tour

La ciutat serà l’escenari de la penúltima prova del circuit estival i de competicions nacionals i internacionals al setembre

Esports02 de agosto de 2024Ainoa ManzanaAinoa Manzana
IMG_0438

Aquest cap de setmana, Castelló es convertirà en el centre del Beach Volley de la Comunitat Valenciana al ser la seu de la penúltima prova del circuit de primavera del Beach Volley Tour. La competició, que se celebrarà a la platja del Gurugú, reunirà 280 esportistes de tota la regió en un esdeveniment puntuable per al rànquing nacional. La jornada començarà el dissabte amb la 5a Prova Amateur CV en categories masculina, femenina i mixta, i finalitzarà el diumenge amb la 5a Prova Pro en les categories masculina i femenina.

La regidora d'Esports, Maica Hurtado, va destacar la importància de l'esdeveniment al comentar que “és un honor albergar aquesta competició que suposa un atractiu més per a veïns i visitants a les nostres platges a l’estiu”. Hurtado va subratllar que l’esdeveniment combina esport amb el valor de les platges de Castelló, contribuint a consolidar la ciutat com a capital esportiva. A més, va aprofitar l’ocasió per posar en relleu el talent local, recordant que el castellonenc Pablo Herrera és actualment un dels protagonistes del vòlei platja a les Olimpíades.

A més de la competició d’aquest cap de setmana, es van anunciar campionats nacionals i internacionals que tindran lloc a Castelló al setembre. Arturo Ruiz, president de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana, va avançar que en la competició del diumenge participaran jugadors de nivell nacional i internacional, destacant l'interès i la qualitat del torneig. Daniel Moreno, responsable de vòlei platja de la Comunitat Valenciana, també va ressaltar la participació de deportistes internacionals i la rellevància de la competició per als menors sub 21.

Te puede interesar
Lo más visto