PortCastelló publica la seua Memòria Anual ‘Liderant el Futur’

El document recull els principals èxits de 2023 i les mesures en sostenibilitat adoptades pel port de Castelló

General13 de agosto de 2024Ainoa ManzanaAinoa Manzana
IMG_0445

L'Autoritat Portuària de Castelló ha fet pública la seua Memòria Anual de 2023, sota el lema ‘Liderant el Futur’. Este document, que es pot consultar en línia, oferix una visió detallada de les principals actuacions i assoliments del port durant l'últim any, incloent-hi informació sobre gestió, tràfics, línies i infraestructures.

Entre els aspectes més destacats, la memòria recull els avenços en infraestructures productives com els accessos ferroviaris sud, la nova estació intermodal i l'expansió de la dàrsena sud, que afegirà 420.000 metres quadrats al port. Així mateix, es detallen els tràfics de mercaderies, que en 2023 han assolit els 15,7 milions de tones.

A més, s'ha publicat la Memòria de Sostenibilitat del 2023, que revisa les principals mesures adoptades en protecció mediambiental i les iniciatives per millorar la relació del port amb la ciutat. Entre aquestes, destaca el conveni amb la Generalitat Valenciana per millorar la qualitat de l'aire i el suport al futur hub tecnològic que reforçarà la integració entre el port i Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto