Castelló celebra la tradicional festa en honor a la Mare de Déu del Lledó en la vespra de l'Asunción

La jornada, marcada per la devoció i la tradició, va incloure una eucaristia, processó i activitats festives amb la participació d'autoritats locals, confraries i representants de les Gaiates.

Cultura 15 de agosto de 2024JesúsJesús

La regidora de Cultura, María España, el regidor d'Economia i Ocupació, Juan Carlos Redondo, i la regidora de Gent gran, Clara Adsuara, van participar ahir en la festa anual en homenatge a la Mare de Déu del Lledó. Com és tradició cada 14 d'agost, l'ermita de Sant Francesc de la Font va acollir este esdeveniment, organitzat per la Germandat dels Cavallers de la Conquesta en col·laboració amb l'Ajuntament de Castelló.

L'homenatge, que va comptar amb l'assistència de la Confraria de la Mare de Déu del Lledó, enguany encarregada dels clavaris, va començar a les 19.30 amb una eucaristia, seguida d'una processó fins al Vaig moldre de la Font. A més, van ser presents Na Violant d’Hongría 2024, María Rodríguez, i Na Violant d’Hongría 2025, Marta Mateu, al costat dels seus Dons de Companya, representants de les Gaiatas i de diverses confraries de la ciutat.

Després dels actes religiosos, els assistents van gaudir d'un animat `sopar de pa i porta’ i de la música en directe del grup ‘Els de la Fileta’, que van posar el fermall final a una jornada plena de devoció i tradició.

Te puede interesar
Lo más visto