Les Nits de Rumba a la Fresca conquisten Peníscola

La música en directe i l'ambient festiu han estat protagonistes de les vetlades d'estiu, atraient un gran nombre de visitants durant els mesos de juliol i agost.

Cultura 16 de agosto de 2024Ainoa ManzanaAinoa Manzana
IMG_0461

Les Nits de Rumba a la Fresca ha sigut tot un èxit a Peníscola, atraient un gran nombre de visitants i locals durant els mesos de juliol i agost. Aquestes vetlades estiuenques a l'aire lliure, amb música en directe, han aconseguit convertir-se en un nou atractiu per a les nits de la ciutat costanera.

Els esdeveniments han tingut lloc al passeig marítim, en dos ubicacions principals: a l'altura de Penís-mar i al costat de l'oficina central d'informació turística. En tots dos punts, els assistents s'han deixat portar pel ritme de la rumba i el flamenc, creant una atmosfera vibrant i festiva.

Des de la Regidoria de Cultura, el balanç ha sigut molt positiu. Les autoritats han destacat l'alta concurrència de públic, subratllant l'èxit tant de les sessions de Rumba a la Fresca com de Flamenc a la Fresca, que també debutaven aquest any. Ambdues iniciatives han enriquit l'oferta cultural de la ciutat i han tingut una excel·lent acollida entre els estiuejants i residents.

Encara que les vetlades de Rumba a la Fresca han arribat a la seua fi, els amants del flamenc encara tenen una última oportunitat de gaudir d'aquesta experiència. L'última sessió de Flamenc a la Fresca està prevista per al pròxim 26 d'agost a l'amfiteatre de Penís-mar, tancant així aquesta exitosa aposta cultural que ha marcat les nits d'estiu a Peníscola.

Te puede interesar
Lo más visto