Recta final per a presentar sol·licituds al Premi Nacional de Ceràmica ‘Ciutat de Castelló’

El període de recepció de propostes finalitza el pròxim 15 de setembre i les obres finalistes s'exposaran al Centre Cultural Les Aules

17 de agosto de 2024Ainoa ManzanaAinoa Manzana
IMG_0462

El termini per a presentar sol·licituds a la dissetena edició del Premi Nacional de Ceràmica ‘Ciutat de Castelló’, impulsat per l'Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC) i l'Ajuntament de Castelló, s'acosta a la seua fi. El pròxim 15 de setembre conclou el període per a enviar propostes a aquests prestigiosos guardons, que tenen com a objectiu fomentar l'ús artístic de la ceràmica més enllà de la seua funció industrial.

Les sol·licituds de participació es poden remetre a l'organització a través de l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant en l'assumpte: "17è Premi Nacional de Ceràmica ‘Ciutat de Castelló’". Les bases del concurs estan disponibles al web de l'ATC. Els guardons busquen donar visibilitat a les múltiples facetes de la ceràmica, destacant la seua versatilitat i contribuint a reforçar la seua projecció nacional i internacional.

Un jurat format per artistes i representants del món de la ceràmica seleccionarà les obres finalistes, que s'exposaran al Centre Cultural Les Aules del 12 de desembre a l'11 de gener de 2025. El guanyador es donarà a conéixer el 12 de desembre i el premi es lliurarà durant la celebració de Cevisama 2025, reafirmant així la importància de la ceràmica en la cultura i economia de Castelló.

Lo más visto