Onda Inserta impulsa la formació digital amb huit cursos gratuïts

El programa, en col·laboració amb Adecco, busca millorar l'ocupabilitat i reduir la bretxa digital entre els ondenses.

Educació 16 de agosto de 2024Ainoa ManzanaAinoa Manzana
IMG_0463

L'Ajuntament d'Onda, en col·laboració amb Adecco, ha llançat huit cursos gratuïts dins del Programa de Capacitación Digital, finançat pels fons Next Generation de la Unió Europea. Aquests cursos, amb una durada de 25 hores cadascun, s'impartiran des de setembre fins a desembre per a millorar les competències digitals dels ondenses i augmentar les seues possibilitats d'ocupació.

La formació es durà a terme en la Casa de la Cultura i el Centre de Formació ‘Onda Inserta’ i abordarà temes com la intel·ligència artificial, l'ús segur d'internet i l'ús de dispositius mòbils. Vicent Bou, regidor d'Innovació i Ocupació, ha ressaltat la importància de dotar els veïns d'Onda amb les eines digitals necessàries per a desenvolupar-se en el món actual.

Les inscripcions estaran disponibles pròximament en el portal https://onda.portalemp.com/, permetent als interessats triar l'horari que millor s'adapte a les seues necessitats personals i professionals. Amb aquesta iniciativa, Onda reafirma el seu compromís amb la inclusió digital i la formació contínua.

Te puede interesar
Lo más visto