Som Festival vibra amb l'actuació de Mikel Izal i Ciudad Jara

Vesprejar de foto al ritme de música indie en el Real Club Nàutic de Castelló

Cultura 15 de agosto de 2024RedaccióRedacció
WhatsApp Image 2024-08-19 at 15.15.16

La pluja arribava el 14 d'agost a la ciutat de Castelló, però ho va fer de manera pausada, perquè durant les primeres hores de la vesprada, va fer de nou pas al Sol, i com no, a un capvespre vermellós que podia veure's des del port esportiu de la ciutat, des del Real Club Nàutic en el qual l'escenari del Som Festival va fer vibrar al ritme de Ciudad Jara i una vegada va caure la nit, al ritme de Mikel Izal.

El festival celebrat a la vora del Mediterrani va acollir la nit del 14 d'agost a milers d'assistents que esperaven escoltar les veus de Mikel Izal i de Pablo Sánchez, cantant de Ciudad Jara.

Mentres la llum del sol s'amagava Ciudad Jara eixia amb força a l'escenari en el qual va ser el seu antepenúltim concert, ja que el grup s'acomiada després de 4 anys de trajectòria. Això es deu al fet que Pablo Sánchez torna al seu anterior grup, La Raíz, el qual va realitzar una aturada de 5 anys però ja tenen quasi tancada l'agenda de concerts de 2025. 

La banda convidada va fer cantar, ballar i també emocionar-se a molts dels seus assistents en eixa mescla de rock i indie que els diferencia. Però no van ser els únics, ja que les emocions van ser les protagonistes de la jornada que acompanyaven la música.

Mikel Izal va arribar a l'escenari en crosses per una lesió en el menisc, però això no va evitar que s'alçara del seu tamboret a fer un xicotet ball durant la cançó que va traure al costat del grup fa 8 anys 'El Baile'

Encara que si parlem d'emocions, hem de referenciar el fil conductor de l'actuació d'este artista ja que el seu projecte en solitari 'El Miedo y el Paraíso' va molt filat a la salut mental, reflexions que Mikel Izal va anar remarcant entre els quatre capítols en els quals va dividir la seua actuació: 'El Miedo, El Grito, La Fe y El Paraíso'.

L'artista va seguir el fil conductor en el qual va anar mostrant el seu projecte en solitari i també referencie algunes de les cançons més conegudes com ‘La Mujer de Verde’ i, com no, el concert va tancar amb un ambient més que alegre al so de la seua peça més coneguda del seu projecte en solitari: ‘El Paraíso’. I és que, tal com diu la seua cançó, el concert va fer que els milers de fans que van acudir al recinte de Som Festival deixaren "en el temps portar les penes tan lluny que no molestaren”, donant pas al gaudi i el sentir de la música.

Te puede interesar
Lo más visto