El Servei de Salvament i Socorrisme de Peníscola atén 146 incidències durant el pont d'agost

El pont coincidix amb diverses jornades de bandera groga i roja a les platges

Successos21 de agosto de 2024Ainoa ManzanaAinoa Manzana
IMG_0464

El Servei de Salvament i Socorrisme en les platges de Peníscola ha atés 146 incidències durant el pont d'agost, segons ha informat la regidoria de Platges de l'Ajuntament. Durant els dies de major afluència de visitants, entre el 15 i el 18 d'agost, es van registrar diverses jornades amb bandera groga i roja, la qual cosa va incrementar els incidents. L'equip va atendre 17 persones desorientades, incloent 11 xiquets i 6 persones majors, i va realitzar 102 cures lleus per corts, picadures i contusions. A més, es van efectuar 11 trasllats al centre de salut per lipotímies i altres afeccions.

El 16 d'agost va ser el dia més crític, amb l'evacuació de 15 persones d'una plataforma flotant, però no es va registrar cap ferit. L'edil de Platges, Ramón Simó, ha felicitat l'equip pel seu esforç extraordinari, destacant que tots els serveis es van concloure sense conseqüències greus per als implicats.

Les platges urbanes de Peníscola, la Nord i la Sud, amb més de mig milió de metres quadrats d'arenal, han registrat ocupacions mitjanes inferiors al 50% durant aquest mes d'agost. A aquestes se sumen 15 cales naturals al llarg del litoral del parc natural de la Serra d'Irta, on l'accés està regulat, oferint als visitants una àmplia varietat d'espais per gaudir amb seguretat.

Te puede interesar
Lo más visto