En marxa les reunions per a definir el projecte del Mercat Central de Castelló

L'Ajuntament i els venedors avancen en la redacció del projecte de reforma, amb la col·laboració de l'arquitecte i els tècnics municipals, per a iniciar les obres en 2025

General10 de agosto de 2024Ainoa ManzanaAinoa Manzana
IMG_0465

El projecte de rehabilitació del Mercat Central de Castelló ha fet un nou pas endavant amb la primera reunió en la qual ha participat l'arquitecte encarregat de la redacció, José María Forteza Oliver. En aquesta trobada, també han estat presents el gerent del Mercat Central, José Luis Hernández, la presidenta de l'associació de venedors, Sonia Castillo, així com altres membres de l'associació i els regidors d'Infraestructures, Comerç i Patrimoni, a més de tècnics municipals.

El regidor d'Infraestructures, Sergio Toledo, ha destacat que "la reforma del Mercat Central és una prioritat per a aquest govern, per la qual cosa estem coordinant aquestes reunions amb l'objectiu d'avançar en la redacció del projecte i començar les obres en 2025". Aquesta iniciativa s'emmarca dins del Pla de modernització de tots els mercats municipals, que ja inclou les obres en marxa del Mercat de Sant Antoni i REFEYME, com a part de l'estratègia de dinamització comercial de l'Ajuntament.

El regidor de Comerç, Alberto Vidal, ha subratllat la importància de mantindre l'activitat del Mercat Central durant les obres, assenyalant que "aquest mercat és un dels tresors de Castelló, i per això volem que la reforma es duga a terme amb el màxim respecte a la seua activitat comercial, escoltant sempre als seus comerciants". Les pròximes setmanes es realitzaran més reunions bilaterals per a recollir les necessitats dels venedors i garantir que el projecte responga a les expectatives de tots els implicats.

Te puede interesar
Lo más visto