Rototom Sunsplah posa hui el punt i final a la seua 29a edició

Artistes nacionals i internacionals faran vibrar el recinte de concerts

Cultura 21 de agosto de 2024RedaccióRedacció
Alborosie & Friends, anoche en Main Stage

Hui el jamaicà Beenie Man, considerat el rei del dancehall, tancarà l'escenari d'esta edició del Rototom Sunsplash sent esta la seua única data a Espanya. Molt vinculat a este tampoc faltarà esta nit el cantant, instrumentalista i productor nigerià, Flavour, qui encarna el nou estil musical africà que s'estén al llarg del món.

Tampoc faltarà sobre l'escenari la banda jamaicana Twinkle Brothers, exponent del roots reggae, una de les bandes icòniques dels anys 70. Tampoc faltaran els catalans Green Valley, banda impulsada per Ander Valverde i que celebra ja els seus 20 anys sobre l'escenari. I celebrant-se el festival en esta terra era d'esperar que no faltara l'hip hop valencià, Los Chikos del Maíz, una banda convertida en veu de denúncia de la situació política i social local i global.

Tornant al panorama internacional, hui també brillarà sobre l'escenari Naomi Cowan, referent de l'escena jamaicana més actual. Igual que la brasilera Bia Ferrerira, qui definix el seu estil com 'Musica De Mulher Preta' dedicant les seues cançons a temes feministes, contra el racisme i l'homofòbia.

En el recinte de festivals també es podrà gaudir de l'actuació del duo francés OBF de l'i els britànics Iration Steppas en un xou per a escenari amb única data a Espanya.

Esta nit un dels escenaris del Rototom Sunsplash albergarà una edició especial de AfroBrunch amb Dj Enny, Dj PapperCuts, Dj Kgs, Dj Javs i Dj AfriK, i convidats.

D'altra banda el festival podrà el fermall final després de 6 jornades també a totes les seues activitats extramusicals seguint el fil del que significa i mostra el Rototom Sunsplash, l'essència que continua albergant després de 29a edicions, la qual fa que el festival continue sent un punt de trobada anual única.
 
 

Te puede interesar
Lo más visto