La Diputació revisa el servei d'Ofisam per a optimitzar l'atenció als municipis del nord

La institució provincial inicia una reestructuració del programa per millorar l'assistència als ajuntaments menuts

General21 de agosto de 2024Ainoa ManzanaAinoa Manzana
IMG_0467

La Diputació Provincial de Castelló ha començat la reestructuració del servei d'Ofisam amb l'objectiu de millorar l'atenció a les localitats xicotetes del nord de la província. En una reunió celebrada recentment a Palanques, representants de la Diputació, incloent la vicepresidència econòmica, es van reunir amb alcaldes i altres responsables municipals per revisar el programa i abordar les queixes rebudes en els darrers anys.

La Diputació ha destacat la importància d'actualitzar un servei creat en els anys 90 per adaptar-lo a les necessitats actuals. La nova estructura pretén oferir un servei més eficient en àrees clau com secretària i intervenció per als municipis amb menys de 500 habitants i pressupostos inferiors a 200.000 euros. Aquesta reestructuració busca millorar la resposta a les necessitats locals i solucionar els problemes reportats pels ajuntaments.

La Diputació continuarà amb aquesta reestructuració a la zona sud de la província, en la comarca de l'Alt Palància, amb l'objectiu d'escoltar les demandes de tots els municipis i garantir que el servei d'Ofisam compleixi amb les expectatives. La institució provincial es compromet a millorar l'atenció per assegurar que els ajuntaments menuts reben el suport necessari per a una gestió administrativa eficaç.

Te puede interesar
Lo más visto