La Policia Local de Peníscola decomissa 1.500 samarretes falsificats a l'agost

Els articles, destinats a la venda en el mercat il·legal, van ser interceptats en dues operacions que van desmantellar vehicles de distribució

General06 de agosto de 2024Ernesto BirembergErnesto Biremberg
IMG_7575

En els primers dies d’agost, la Policia Local de Peníscola ha confiscat 1.500 samarretes falsificades en dues intervencions. El 4 i 5 d’agost, es van realitzar controls en vehicles de distribució destinats a llocs ambulants no autoritzats, decomissant 749 i 751 samarretes, respectivament. El valor estimat de venda al carrer hauria superat els 22.000 euros, mentre que si fossin originals, el seu valor de mercat hauria arribat als 130.000 euros.

El Cap de la Policia Local, Antonio Morejón, va destacar l’eficàcia d’aquests controls i la col·laboració amb la Guàrdia Civil en operatius conjunts per prevenir la venda d’aquests productes en la via pública. L’alcalde, Andrés Martínez, va agrair als agents i va demanar al Govern d’Espanya més suport per combatre la venda il·legal. La regidora de Comerç, Lidia Herrero, va subratllar la importància de no donar suport al comerç il·legal i va promoure la campanya “Compras amb Cor” a Peníscola per fomentar el comerç local.

Te puede interesar
Lo más visto