13.000 persones han visitat este estiu el Planetari de Castelló

Les activitats encara continuen fins a finals d'estiu

Cultura 25 de agosto de 2024RedaccióRedacció
Planetario actividades

El Planetari de Castelló es troba en un lloc privilegiat de la ciutat, enfront de la mateixa platja i per això durant l'estiu ha sigut un lloc triat tant per veïns com visitants. Un total de 13.000 persones l'han visitat este estiu, el que suposa una xifra rècord. Esta xifra fa referència dones l'1 de juny al 15 d'agost, per la qual cosa encara es preveu que unes 2000 persones aproximadament visiten l'edifici abans del 31 d'agost.

Les visites al planetari han albergat tant les seues exposicions fixes com itinerants, destacant l'exposició “Mart, La conquesta d'un somni”, una de les grans novetats i que roman oberta fins al pròxim 21 de setembre.

D'altra banda, destacar que al voltant de 3.600 persones es van acostar fins a la cúpula del planetari per a gaudir de les projeccions en la cúpula.

També cal subratllar la quantitat de tallers que s'han realitzat per a fer un estiu més divertit en família, els quals han tingut un gran acolliment. Es tracta de tallers que unixen l'educació i la cultura de l'univers amb la diversió, perquè consistixen en jocs, jocs de taula, manualitats, pintures i també el visionat nocturn amb telescopi del cel de Castelló.

Per part seua, des de l'ajuntament de la ciutat i especialment María España, com a regidora de cultura, celebra esta xifra rècord: “la programació variada i de qualitat sumada a les novetats presentades enguany dirigides a un públic més familiar han potenciat la dinamització a les nostres platges”.

Te puede interesar
Lo más visto