La Diputació de Castelló destina 40.000 euros per a projectes d'igualtat

Les ajudes estan dirigides a entitats sense ànim de lucre que promoguen la inclusió de dones i la igualtat d'oportunitats

General26 de agosto de 2024Ernesto BirembergErnesto Biremberg
IMG_7632

La Diputació de Castelló ha destinat 40.000 euros per a recolzar entitats sense ànim de lucre en la província que desenvolupen projectes enfocats en la igualtat de gènere. Aquestes subvencions finançaran iniciatives que promoguen la inclusió de dones i la igualtat de tracte entre gèneres. Segons la diputada Marisa Torlà, l'objectiu és recolzar programes que afavorisquen una veritable igualtat a Castelló. Les organitzacions interessades poden optar a una subvenció màxima de 3.000 euros i consultar les bases en el Butlletí Oficial de la Província.

A més, en col·laboració amb la Universitat Jaume I, la Diputació finançarà amb 12.000 euros un estudi sobre els biaixos de gènere i geogràfics en eines d'intel·ligència artificial, amb un enfocament especial en les dones de l'entorn rural de Castelló. El projecte també buscarà acostar la tecnologia a aquestes comunitats, abordant possibles barreres i promovent l'acceptació dels avanços tecnològics en àrees rurals.

Te puede interesar
Lo más visto