L'IVC obri la convocatòria per al taller d'escriptura de guió 'Sources 2'

El termini d'inscripció estarà obert fins al 25 d'agost I el taller se celebrarà els dies 19 i 20 d'octubre

Cultura 09 de julio de 2020 REDACCIÓ
ivc-oficinas-2-1200w
Oficines IVC

L'Institut Valencià de Cultura ha obert el termini d'inscripció per al taller d'escriptura de guió 'Sources 2', un programa de formació avançada per als professionals del cine europeu que treballen en el camp de l'escriptura i el desenvolupament de guions.

'Sources 2' se celebrarà els dies 19 i 20 d'octubre de 2020 a València, per segon any consecutiu, promogut per l'Institut Valencià de Cultura i especialment dissenyat per al sector audiovisual valencià.

El tutor del curs serà Gualberto Ferrari, l'objectiu del qual serà orientar els participants seleccionats en el procés de desenvolupament i escriptura de guió. El tutor de 'Sources 2', de manera personalitzada, proporcionarà comentaris professionals, idees, suggeriments i consells pràctics sobre el desenvolupament d'un projecte de pel·lícula i relacionant-lo amb el procés de narració i escriptura.

El curs va dirigit a guionistes o equips d'escriptores i escriptors, directores i directors, o productores i productors amb residència al territori valencià i que tinguen un projecte de llargmetratge en desenvolupament. A les sessions podran assistir un màxim de tres participants d'un mateix projecte.

La participació estarà subjecta a selecció, per tant, els assessors de 'Sources 2' rebran 8 projectes preseleccionats per l'IVC, dels quals finalment se seleccionaran en funció de la seua qualitat i potencial un màxim de 6 projectes.

La data límit per a la presentació de sol·licituds serà el 25 d'agost, i s'haurà de presentar una sinopsi d'una pàgina, un tractament d'entre deu i quinze pàgines, amb caràcter opcional dues o tres escenes dialogades o escaleta, i els currículums dels i les participants.

Per a poder participar en el curs cal enviar un correu electrònic amb les dades i la documentació sol·licitada al següent correu electrònic de l'Institut Valencià de Cultura ([email protected]), indicant en l'assumpte el títol 'Taller Sources 2 València 2020'.
 

Te puede interesar
Lo más visto