Castelló accelera la finalització de les obres de la Zona de Baixes Emissions als carrers Luís Vives, Temprado i Trinidad

L'Ajuntament preveu completar l'asfaltat entre el 2 i el 6 de setembre, coordinant els treballs per a minimitzar les molèsties a veïns i comerços

General27 de agosto de 2024RedaccióRedacció
WhatsApp Image 2024-08-26 at 12.46.52

L'Ajuntament de Castelló ha entrat en la fase final de les obres de la Zona de Baixes Emissions, que afecten els carrers Luís Vives, Temprado i la primera fase del carrer Trinidad. Segons el regidor d'Urbanisme, Sergio Toledo, les labors d'asfaltat es duran a terme entre el 2 i el 6 de setembre, assegurant que “estem treballant a contrarellotge per a minimitzar les molèsties, coordinant els treballs amb comerços, hostaleria i veïns”.

Al carrer Luís Vives, els treballs estan pràcticament acabats, quedant pendent únicament l'asfaltat. De manera similar, el carrer Temprado també està llesta per a ser asfaltada, complint així amb el compromís adquirit amb els hostalers de la zona. Durant la mateixa setmana, es procedirà a l'asfaltat del Raval de San Félix i s'avançarà en la pavimentació del carrer San Luís, on només resta finalitzar la vorera sud.

Toledo ha informat que la primera fase del carrer Trinidad ja ha sigut completada. Actualment, s'està avançant en la segona fase, que inclou la vorera del costat muntanya i la rasa d'aigua potable, aquesta última ja conclosa. A més, l'edil ha destacat que les obres al carrer Navarrés s'han avançat tres mesos, la qual cosa permetrà la instal·lació anticipada de sistemes de reg, plantacions i mobiliari urbà.

Paral·lelament, han començat hui els treballs d'adequació de les zones verdes al carrer San Félix. L'empresa de jardineria ha instal·lat el sistema de reg i les travesses de fusta, i s'espera que al llarg d'aquesta setmana es col·loquen les flors, segons ha assenyalat Toledo. També s'estan duent a terme millores en la Plaça Clavé i en Arrufat Alonso, on s'ha treballat el porcellànic i pròximament s'instal·laran passos de vianants i una nova parada d'autobús.

El regidor ha subratllat que l'inici de setembre marcarà l'obertura del trànsit vehicular en algunes de les vies més importants de la ciutat, així com la restauració de la circulació per als vianants, la qual cosa permetrà a Castelló recuperar el seu ritme normal en aquestes àrees clau.

Te puede interesar
Lo más visto