Castelló impulsa la solidaritat a través de l'esport per a donar suport a l'educació a Uganda

L'alcaldessa destaca la importància d'unir esport i solidaritat en un esdeveniment benèfic que recapta fons per a l'educació infantil a Uganda

Esports31 de agosto de 2024Ernesto BirembergErnesto Biremberg
IMG_7760

L'Ajuntament de Castelló, juntament amb l'ONG Goals For Freedom i el CF San Pedro, ha organitzat un partit benèfic al Camp de Futbol Javier Marquina amb l'objectiu de recaptar fons per a millorar l'accés a l'educació dels xiquets de Kajjansi, Uganda. L'alcaldessa Begoña Carrasco, acompanyada pel regidor de Joventut, Cristian Ramírez, va destacar el valor d'aquesta iniciativa, liderada per l'esportista Patricia Campos, com un exemple de com l'esport pot ser una eina poderosa per a combatre les desigualtats i oferir oportunitats educatives en comunitats vulnerables.

Carrasco va subratllar el compromís del govern municipal amb les causes solidàries, destacant que Castelló ha reafirmat el seu caràcter generós i compromés. Amb l'aportació de 300 euros per part de l'Ajuntament, l'alcaldessa va reiterar la importància de l'educació com un dret fonamental per al desenvolupament infantil, agraint als organitzadors per triar la ciutat per a aquest esdeveniment tan significatiu.

Te puede interesar
Lo más visto