La mostra ‘Random City’ renova l’espai expositiu del Mercat Central

Forma part del Festival Imaginària de Fotografia i és fruit de col·laboració entre la Regidoria de Cultura i l’Univeristat Jaume I

Cultura 10 de julio de 2020 REDACCIÓ
090720  ‘Random City’ inauguració exposició Mercat Central

Castelló acull un avanç de la 17a edició del Festival Imaginària de Fotografia. Aquesta vesprada s'ha obert al públic a la Façana del Mercat de la Plaça Santa Clara l'exposició 'Random City', de l'artista i dissenyadora gràfica Letícia Lampert.

La mostra, fruit del conveni entre la Regidoria de Cultura i la Universitat Jaume, ha estat inaugurada per l’edil de l’àrea, Verònica Ruiz; la vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals, Carmen Lázaro, en representació de la Universitat Jaume I; el coordinador de Gestió Museística del Museu de Belles Arts de Castelló, German Ribes; i Daniel Belinchón, coordinador tècnic del Festival Imaginària.

L'obra 'Random City' és una combinació de collages i fotografies que reflexiona sobre les diferents maneres de veure el paisatge, sobretot l'entorn urbà, i la manera en què l'arquitectura pot intervenir en la relació amb els espais. En aquest treball, Lambert crea interrelacions d'imatges que es barregen per a enganyar els ulls de l'espectador i simular una única ciutat.

L'exposició forma part de la 17a edició del festival de fotografia Imaginària 2020, inicialment previst per al mes de maig passat i que s'ha ajornat al setembre a causa de la crisi sanitària de la COVID-19. El festival està organitzat pel Servei d'Activitats Socioculturals del Vicerectorat de Cultura de la Universitat Jaume I, amb l'estreta col·laboració de l'Ajuntament de Castelló, la Diputació de Castelló, la Fundació Dávalos-Fletcher, el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i l'Institut Valencià de Cultura, entre altres entitats.

Te puede interesar
Lo más visto