Comença una inèdita edició del Feslloc

El festival ha sigut l'únic supervivent de la crisi sanitària a la província de Castelló, ja que altres esdeveniments de renom com el FIB, l'Arenal Sound i el Rototom van ser suspesos

10 de julio de 2020 Andreu Beltrán
feslloc

Ahir va donar començament la XIV edició del Feslloch, l'únic festival de la província castellonenca que ha mantingut la seua programació malgrat la crisi sanitària de la Covid-19; encara que ho fa amb un format singular i diferent a les anteriors edicions.

Les actuacions de Xiomaea Abello i Andreu Valor van obrir el certamen en l' Auditori de Benlloc, on tan sols poden acudir els veïns del poble que hagen reservat prèviament la seua entrada. Aquesta és la principal modificació d'enguany, juntament amb un aforament limitat i l'establiment d'unes extraordinàries mesures de seguretat i higiene per a previndre els efectes del virus.

L'esdeveniment continua hui amb altres dos concerts i finalitza el dissabte, quan tindran lloc la gran majoria de les actuacions. Grups com La Fúmiga, Smoking souls, Jazzwoman o Tardor seran la guinda d'un festival que promociona la cultura i la llengua valencianes, i que compta per primera vegada amb el suport institucional de la Diputació provincial.

Lo más visto