Balanç de l'estiu a les platges de Castelló: “El sabor és agredolç”

Des de Adepla afirmen haver viscut una baixada de turisme internacional i una climatologia inestable

Entrevistes03 de septiembre de 2024RedaccióRedacció

Un estiu agredolç per als empresaris de la platja de Castelló. Amb eixes paraules ho definix el president de l'Associació d'Empresaris i entitats esportives Platges de Castelló, Enrico Grossi. Des de Adepla informen que ha sigut un estiu amb meteorologia inestable tant la primera com l'última part de la temporada estival. A més, en paraules de Enrico, se suma un descens del turisme internacional

D'altra banda, es destaca que no tot ha sigut dolent i agraïx l'ajuda oferida per l'Ajuntament de Castelló: “l'ajuntament ens ha ajudat moltíssim obrint abans els establiments i celebrant activitats a les platges”. A més, assegura que s'està treballant en un turisme molt més familiar i esportiu amb celebracions d'esdeveniments com el Campionat de Socorrisme, entre molts altres, els quals “han donat una gran espenta”, indica Enrico Grossi. D'altra banda, destaca: “Tenim la sort de disposar d'una platja molt àmplia que pot donar cabuda a esta mena d'activitats i esdeveniments”.

Quan parlem del preu dels lloguers turístics Enrico destaca: “Els allotjaments no sempre s'adapten a la butxaca, el preu del turisme és exagerat i obliga el turista a retallar gastos en oci”. Pel que assenyala i agraïx l'aposta dels veïns per continuar triant el Grau de Castelló: “Els veïns sí que aposten pels seus locals favorits i això ens ha ajudat a salvar la temporada”.

Reforma avinguda Ferrandis Salvador

Este mes de setembre amb la finalitat de la temporada estival comencen les obres de l'Avinguda Ferrandis Salvador, alguna cosa que des de Adepla observen com molt bo: “L'ampliació de l'aparcament i millora de l'estacionament de caravanes beneficiarà als empresaris de la platja i també veurem el clavegueram tocar la nostra platja”.

Te puede interesar
Lo más visto