Castelló celebra el 773 aniversari de la ciutat amb un programa ple d’activitats

La ciutat festeja la història i la tradició de Castelló del dimarts 4 al diumenge 8 de setembre

Cultura 03 de septiembre de 2024RedaccióRedacció

L’alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, conjuntament amb les regidores de Turisme, Cultura i Festes, van anunciar ahir en una roda de premsa les activitats que es celebraran del 4 al 8 de setembre per commemorar el 773 aniversari de la ciutat. L'alcaldessa Carrasco va confessar que des de l’equip de govern volen “posar en valor” el que representa la fundació de la vila de Castelló.

L’aniversari inicia el dimecres 4 de setembre amb una visita teatralitzada sobre la llegenda de Na Violant, els personatges històrics del cronista Revest i la criada de la cort narraran la història de la reina de Castelló i el naixement de la ciutat. Aquesta visita per la ciutat de Castelló s’oferirà cada dia a les 12:00 hores, amb el requisit d’inscriure’s prèviament a la pàgina web de turisme.

La regidora de turisme, Arantxa Miralles, va donar a conéixer el Racó infantil medieval, una fort de fusta a la plaça Major, on els més menuts podran descobrir la història de la ciutat. El racó podrà gaudir-se els dies 4, 5 i 6 de setembre. “És important recordar d’on venim”, va manifestar l’alcaldessa Begoña Carrasco.

D’altra banda, també es realitzarà el diumenge 8 de setembre la gala de lliurament dels Premis Ciutat de Castelló al Teatre Principal. Carrasco va reincidir en la importància d’incentivar aquests premis per homenatjar el talent de Castelló. Les jornades de celebració comptarà amb més d’una vintena d’actes per a tota mena de públics. L’alcaldessa Carrasco va cridar a la participació ciutadana i va confessar que assistirà amb tota la seua família a gaudir dels esdeveniments.

Te puede interesar
Lo más visto