La Diputació de Castelló impulsa una plataforma d'administració electrònica per modernitzar els ajuntaments locals

Castelló ha llançat una iniciativa per facilitar als municipis de menys de 20.000 habitants l'adopció d'un sistema d'administració electrònica eficient

Política08 de septiembre de 2024Ernesto BirembergErnesto Biremberg
IMG_7826

El diputat d'Informàtica, Sergio Toledo, ha destacat que la plataforma permetrà als ajuntaments més xicotets comptar amb eines tecnològiques per gestionar els seus recursos administratius de manera més eficaç. La contractació de la plataforma inclou el subministrament, migració de dades, integració amb altres sistemes, implantació i manteniment. Aquesta iniciativa, que té un valor estimat de 5,86 milions d'euros, es realitzarà a través d'un procediment de licitació electrònica.

Un dels punts clau és la millora en la seguretat dels processos administratius, garantint la transparència i la traçabilitat de les signatures electròniques. A més, la plataforma permetrà als empleats públics signar documents de manera remota, agilitzant els tràmits i augmentant l'eficiència. La Diputació espera que aquesta solució tecnològica ajude les administracions locals a mantindre's a l'avantguarda i evitar l'obsolescència tecnològica, mentre milloren la rendició de comptes i la transparència.

Te puede interesar
Lo más visto