Carrasco: “Som hereus d’una tradició de huit segles i dels valors, la cultura i una manera de ser que ens defineixen com a poble”

L’alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha participat hui en la presentació oficial de Marta Mateu com a Na Violant 2025

General08 de septiembre de 2024Ernesto BirembergErnesto Biremberg
IMG_7831

Carrasco ha estat acompanyada per la regidora de Festes, Noelia Selma, i la Reina de les Festes, Lourdes Climent. En la seua intervenció, l’alcaldessa ha destacat la importància del llegat cultural i les tradicions de Castelló, subratllant que “som hereus d’una tradició de huit segles” i que aquests valors, transmesos de generació en generació, defineixen els castellonencs com a poble.

Adreçant-se a Marta Mateu i la seua cort, formada per Andrea Naches, Cristina Álvarez, Mireia Muñoz, Natalia Flores, Raquel Naches i Rebeca Barberán, Carrasco les ha animat a gaudir de l’any que tenen per davant, destacant l’honor i la responsabilitat que comporta el seu càrrec. També ha elogiat el paper creixent de la dona castellonenca en tots els àmbits de la societat.

Te puede interesar
Lo más visto