Marta Barrachina: “La Magdalena reflecteix l’essència de la nostra província”

La presidenta de la Diputació destaca la importància de les gaiates i el llegat cultural en l’acte de benvinguda de les Festes de la Magdalena 2025

Festes11 de septiembre de 2024Ernesto BirembergErnesto Biremberg

La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, ha inaugurat el camí cap a les Festes de la Magdalena 2025 en un acte celebrat al Saló de Recepcions del Palau Provincial. Barrachina ha destacat la importància de les gaiates com a símbol de les arrels de Castelló, descrivint-les com “la llum de les nostres tradicions”. L’esdeveniment ha comptat amb la participació de representants festives, incloent la reina de 2024, Lourdes Climent, i les futures reines de 2025, Paula Torres i Carla Ibáñez.

En el seu discurs, Barrachina ha subratllat el valor històric i cultural de la Magdalena, assenyalant que aquestes festes són una celebració de la identitat castellonenca. Ha reconegut la tasca de les actuals ambaixadores de la ciutat i ha animat les futures representants a ser les guardianes d’aquesta rica tradició. “Que les festes de la Magdalena 2025 reflectisquen el millor de nosaltres: la nostra història, cultura i compromís”, ha conclòs la presidenta.

Te puede interesar
Lo más visto