Durant l'estiu els veïns de Castelló no han deixat de donar sang

El pròxim 20 de setembre hi haurà una nova jornada especial de donació

Sanitat12 de septiembre de 2024RedaccióRedacció

Virgínia Callao, directora del Centre de Transfusió de Sang a Castelló visita el plató de Televisió de Castelló en la seua secció habitual. Durant la primera entrevista de la jornada va agrair a tots els donants la seua implicació, afirmant que hi ha suficient de reserva de sang a la província i a més anuncia unes noves jornades de donació amb espectacle inclòs per al pròxim 20 de setembre.

D'altra banda, Callao destaca que l'estiu sol ser una època en la qual baixen les reserves de sang, però a diferència d'altres anys, en este 2024 la baixada no ha sigut significativa i els donants han continuat acudint. “Estic molt agraïda als donants (...)Este estiu he pogut adonar-me d'alguna cosa que ja sabia, però que he confirmat. Els donants són meravellosos i deixen qualsevol cosa que tinguen de costat per a vindre a donar”, afig la directora del Centre de Transfusions. 

D'altra banda, anima als donants a continuar acudint al centre i anima també als que no ho són que comencen a fer-ho ja que un bon estat en les reserves de sang actualment no l'assegura per a un futur, ha d'haver-hi donacions de manera diària. Destacar que cadascuna d'estes pot salvar la vida de tres persones, ja que cada bossa de sang té tres receptors.

Finalment ha anunciat que el pròxim 20 de setembre hi haurà una jornada de donació especial amb espectacle inclòs.

Te puede interesar
Lo más visto