L’Alcora llança el cicle pre Al-qüra com a abansala de les jornades medievals de 2024

Conferències, tallers i exposicions enriquiran l’esdeveniment, que enguany compta amb la col·laboració de la Universitat Jaume I

Cultura 15 de septiembre de 2024Ernesto BirembergErnesto Biremberg
IMG_7922

L’Ajuntament de l’Alcora ha inaugurat el cicle pre Al-qüra Medieval, una sèrie d’activitats culturals que precedeixen les jornades medievals que se celebraran al novembre. Enguany, l’esdeveniment compta amb la col·laboració especial de la Universitat Jaume I, que aportarà un enfocament acadèmic a les jornades. El cicle començarà amb la presentació del llibre “Castells i regnes militars en la regió de Castelló”, que tindrà lloc el 30 d’octubre al Museu de Ceràmica.

Al llarg del cicle, que s’estendrà fins al 8 de novembre, s’oferiran diverses activitats, incloses conferències sobre la indumentària del segle XIII i arqueologia, tallers de danses i costura medieval, a més de visites guiades per la l’Alcora medieval. El regidor de Cultura, Carlos Esteban, ha destacat la importància de la col·laboració universitària en la qualitat i rigor de l’esdeveniment, mentre que el regidor de Mercats Tradicionals, Erik Torner, ha ressaltat l’impacte positiu que el cicle té en la promoció i gaudi del patrimoni local.

Te puede interesar
Lo más visto