La deslocalització és una realitat en el Sector de Fritas i Esmalts

El president d'Anffecc advertix de la caiguda en exportacions que patix el sector

Economía20 de septiembre de 2024RedaccióRedacció

La deslocalització és una paraula temuda i que porta ressonant quasi tres anys des que va començar la crisi per al sector ceràmic de la província. Fernando Fabra, president de l'Associació Nacional de Fabricants de Fritas, Esmalts i Colors Ceràmics afirma que algunes empreses de fregides han optat per la deslocalització de les seues plantes per a retallar costos de producció.

S'acosta la data de Cesaie

Anffecc està compost de 24 empreses, tenint en compte que algunes pertanyen un mateix grup. En paraules de Fabra: “pràcticament hi haurà un 90% de representativitat en Cersaie”. El mercat internacional és molt important per a este sector i és per això que la presència en esta fira també ho és, perquè malgrat l'elevat cost que suposa per a una empresa traslladar-se fins ella i exposar els seus productes, els resultats són en general afavoridors. “Les conclusions són molt vàlides per a final d'any i també per a la teua estratègia de 2025”, afig el president d'Anffecc.

Itàlia sempre ha sigut un referent a nivell de moda i per això són molts els clients i prescriptors a nivell mundial els que visten la fira. Esta és l'oportunitat de presentar les novetats en el mercat espanyol, tenint en compte la gran inversió en innovació que es realitza en el sector ceràmic en general del nostre país.

El pròxim 23 de setembre la fira donarà el seu tret d'eixida i el sector ceràmic de la província mostrarà les seues tendències i innovacions, tendències que s'acosten sobretot a l'essència del natural.

Te puede interesar
Lo más visto