Pablo Herrera competeix de la mà del seu germà al torneig Internacional de Volei

La parella de germans castellonencs lluiten junts per despedir la carrera de Pablo Herrera

Esports20 de septiembre de 2024RedaccióRedacció

La Platja del Pinar de Castelló ha sigut testimoni d'un emotiu i esperat moment: el retrobament en la pista dels germans Pablo i Daniel Herrera, després d'anys sense competir junts. En un esdeveniment carregat de simbolisme, Pablo Herrera, referent internacional del vólei platja, va triar acomiadar-se de l'esport professional envoltat de familiars, amics i el seu germà Daniel.

Pablo, que ha representat a Espanya en sis Jocs Olímpics, va voler rendir un sentit homenatge a la seua ciutat natal participant en la prova tres estreles del Circuit Nacional de Volei Platja. Aquest torneig marca el tancament d'una carrera esportiva que ha sigut tant extensa com exitosa a nivell internacional.

En el matí de hui, els germans van disputar el seu primer partit, on malgrat una lluita intensa, no van aconseguir alçar-se amb la victòria. No obstant això, encara no tot està dit: aquesta mateixa vesprada, els Herrera tornaran a enfrontar-se en l'arena del Pinar, amb l'esperança de culminar la seua participació amb una victòria que sume encara més emoció a aquest comiat històric.

Te puede interesar
Lo más visto