El Amics Castelló presenta la seua temporada 2024-2025 a l'Eurohotel

El club celebra el seu 30é aniversari i mostra el seu equip davant d'autoritats i patrocinadors

Esports25 de septiembre de 2024Ernesto BirembergErnesto Biremberg
IMG_8144

Aquesta vesprada, l'Amics Castelló ha celebrat la seua presentació oficial per a la temporada 2024-2025 als salons de l'Eurohotel, en un esdeveniment que ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, i la subdelegada del Govern, Antonia García. El periodista esportiu Víctor Franch ha conduït l'acte, destacant el 30é aniversari del club i la seua permanència en la Primera FEB durant l'última dècada.

Frederic Castelló, nou entrenador de l'equip, ha compartit el seu entusiasme i nerviosisme davant l'inici de la temporada, que començarà aquest divendres contra l'Alimerka Oviedo. Castelló ha agraït al club i a Raúl Chaparra per haver treballat junts en la confecció de la plantilla. El president del club, Luis García, ha pres la paraula per a agrair el suport de les autoritats, patrocinadors i mitjans, a més d'obsequiar a l'alcaldessa amb una camiseta commemorativa.

En la seua intervenció, l'alcaldessa Begoña Carrasco ha ressaltat la importància del suport públic i privat per a l'èxit dels projectes esportius a Castelló i ha felicitat al club per la seua tasca amb el primer equip i els 21 equips de pedrera que agrupa a 250 xiquets i les seues famílies. A l'acte també van assistir altres autoritats locals, com la regidora d'Esports Maica Hurtado i els tinents d'alcalde Vicente Sales i Antonio Ortolá.

Te puede interesar
Lo más visto