Castelló honra els seus agents amb motiu del Dia de Sant Miquel

La Policia Local entregarà més de 60 distincions a agents, ciutadans i institucions

General26 de septiembre de 2024Ernesto BirembergErnesto Biremberg
IMG_8152

 Amb motiu del Dia de Sant Miquel, patró de la Policia Local, Castelló celebrarà demà un acte en què es lliuraran més de 60 distincions en reconeixement a agents, ciutadans i institucions. L'alcaldessa Begoña Carrasco ha signat l'ordre que oficialitza aquests guardons, destacant que “reconeixen a aquells que han demostrat un compromís excepcional amb Castelló i la labor policial”. Entre els guardonats es troba el Cos Nacional de Policia, en el seu 200 aniversari, i el guàrdia civil Marcos Troitiño, atropellat en acte de servei.

L'acte inclourà condecoracions per anys de servei, jubilacions i actuacions destacades, com la dels agents que van frustrar un segrest a la Plaça de la Independència o van detenir un agressor al carrer Marquès de Salamanca. A més, es reconeixerà Ana María Feced per realitzar la maniobra de Heimlich a una persona en perill, i a Miguel Guerrero Varo pel rescat d'un banyista a la Platja del Pinar.

A més de les distincions policials, es lliuraran medalles al mèrit a personalitats destacades per la seva col·laboració amb la Policia Local, com el coronel cap de la Guàrdia Civil a Castelló, Ángel Gil Redondo, i la fiscal en cap María Díaz Berbel. També es ret homenatge al Cos Nacional de Policia pels seus 200 anys de servei, ressaltant el seu paper en la protecció dels drets i llibertats dels ciutadans de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto