Castelló destina 8,2 milions a noves obres i millores

L'Ajuntament redueix els terminis de pagament a menys de 20 dies i aprova ajudes per a comerços afectats per les obres de la Zona de Baixes Emissions

General26 de septiembre de 2024Ernesto BirembergErnesto Biremberg
IMG_8153

L'Ajuntament de Castelló ha aprovat una modificació de crèdit de 8,2 milions d'euros, que es destinaran a projectes d'inversió i millores en infraestructures. Aquesta modificació inclou 1,3 milions per a l'adquisició de sòl i equipament a l'Avinguda Ferrandis Salvador, i altres 6,9 milions per a diverses iniciatives, com el suport als Patronats de Festes i Esports. També es destinaran fons per a l'adquisició i reforma d'edificis municipals, entre ells, l'antic cinema Rex.

En matèria de gestió econòmica, el consistori ha aconseguit reduir els terminis de pagament a proveïdors, baixant la mitjana a 18,72 dies en 2024. A més, s'han anunciat ajudes de fins a 3.000 euros per a comerços i locals d'hostaleria afectats per les obres de la Zona de Baixes Emissions, amb l'objectiu de mitigar l'impacte negatiu en l'activitat comercial. El Ple també va aprovar una declaració institucional en suport al poble veneçolà i la petició d'accelerar la construcció d'un nou aulari a l'IES Vicent Castell i Domènech.

Te puede interesar
Lo más visto