El Movistar Estudiantes venç amb claredat a l’Amics Castelló al Wizink Center

Els madrilenys superen l’equip castellonenc després d’un partit molt disputat en els primers quarts

Esports06 de octubre de 2024Ernesto BirembergErnesto Biremberg
IMG_8311

El Movistar Estudiantes es va imposar per 108-85 a l’Amics Castelló al Wizink Center, en un enfrontament que va començar igualat però que els locals van trencar a partir del segon quart. Tot i que l’equip visitant va acabar el primer parcial amb una lleugera avantatge (23-24), els madrilenys van augmentar la seua intensitat defensiva i, liderats per Kravic i Alonso, van ampliar la diferència fins als 20 punts en el tercer quart.

L’Amics Castelló, amb Minlend i Stutz com a millors anotadors, no va poder frenar el ritme d’un Estudiantes que va dominar el joc en la segona meitat. Malgrat l’esforç, l’equip castellonenc continua sense aconseguir la seua primera victòria en el cèlebre recinte madrileny.