Onda impulsa la seva cultura amb 285.000 euros en ajudes directes per a associacions locals

La regidora de Cultura, Maria Prades, ha indicat que un dels objectius és "posicionar Onda com el referent cultural de la província que mereix ser”

Cultura 10 de julio de 2020 REDACCIÓ
unnamed
Ajuntament Onda

L'Ajuntament d'Onda destinarà durant aquest any un total de 285.000 euros en ajudes directes per a les associacions culturals locals. 

Dilluns que ve el govern municipal aprovarà en la Junta de Govern l'adjudicació d'aquestes subvencions per al desenvolupament i difusió de continguts culturals organitzats per associacions i entitats d'Onda. El pressupost total és de 19.000 euros, encara que la quantia sol·licitada ascendeix a 9.700 euros. Concretament, les entitats beneficiàries seran el Cercle Filatèlic, Numismàtic “Ibn Al- Abbar”, l'Associació Tornem amb Música, la Agrupació fotogràfica “l'Art de la Llum” i l’Associació “Amics d'Europa”.

A més,  l'Ajuntament ha realitzat una inversió de 275.000 euros en ajudes directes per a la Unió Musical Santa Cecilia d'Onda, la Societat Artística Musical Vila d’Onda (SAMVO), Casa de Retir El Carmen, l'Associació Cultural Confiances, l'Ateneu Cultural i l'Associació Cultural Taurina **Chicuelina.

La regidora de Cultura, Maria Prada de Conflent, ha destacat que “Onda no s'entén sense la seva identitat cultural, per això aquest govern vol estar al costat de les nostres entitats i treballem per incentivar i promoure el talent local. Junts aconseguirem posicionar Onda com el referent cultural de la província que mereix ser”.


 

Te puede interesar
Lo más visto