Castelló celebra el Dia de la Hispanitat amb una trobada multicultural

La ciutat organitza una jornada de folklore, música i sabors de diverses comunitats llatinoamericanes juntament amb les tradicions locals

Cultura 12 de octubre de 2024Ernesto BirembergErnesto Biremberg
IMG_8410

Amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Diputació i l’Associació de Veïns Rafalafena, Castelló va festejar el Dia de la Hispanitat a la Plaça Maria Agustina. L’esdeveniment va reunir col·lectius culturals de països com Colòmbia, Argentina, Cuba i Veneçuela, que van instal·lar punts informatius i van oferir espectacles folklòrics. La celebració va incloure una desfilada que va recórrer el centre històric, culminant amb actuacions musicals i activitats que van promoure l’intercanvi cultural i la diversitat.

La jornada va començar amb l’obertura dels estands, on els assistents van poder conéixer les costums, tradicions i gastronomia de cada país representat. Al llarg del dia, el públic va gaudir d’una variada mostra de danses i música tradicional de les comunitats participants. L’acte, que va comptar amb la presència d’autoritats locals, va ser un reflex del compromís de Castelló amb la inclusió i la convivència, destacant la riquesa cultural que aporten les diferents nacionalitats a la ciutat.

Te puede interesar
Lo más visto