Paula Nuévalos: “En un poble no hi ha menys oportunitats”

La jove agricultora parla en directe per a Televisió de Castelló pel Dia Mundial de les Dones Rurals

General15 de octubre de 2024RedaccióRedacció

Molts i moltes joves marxen dels seus pobles per a buscar oportunitats i estudiar, però també són molts i moltes els que acaben tornant. Hui es commemora el Dia Mundial de les Dones Rurals, amb motiu d'això, Paula Nuévalos, graduada en enginyeria mecànica i actualment jove agricultora en la plana Utiel-Requena ha participat en el Magazine O24. Durant l'entrevista ha recalcat la importància de cuidar dels pobles i de l'agricultura, la qual, hui dia, desgraciadament és molt poc rendible. 

Nuévalos assegura que després d'acabar els seus estudis va treballar d'enginyera, però sempre ha sabut que voldria tornar al poble i treballar les seues terres, cosa que li fa feliç. En este cas es tracta de collita de vinya i ametlers.

Paula, coneguda en xarxes socials com @agropauli es dedica actualment a treballar les seues terres i difondre alguns trucs explicant com és el seu dia a dia a través d'este canal d'Instagram. A més, advoca per la compra d'aliments de proximitat i en el xicotet comerç com a fruiteries.

La jove agricultora anima a les noves generacions a fer allò que els agrade i quedar-se als pobles a treballar si és el que desitgen. Assegura que ella cree en el futur del camp i per això ha apostat per tornar a la seua terra.

Te puede interesar
Lo más visto