El Mercat de Proveïments millora la seua imatge, servicis i il·luminació després de la reforma

Visitem les instal·lacions recentment renovades

General16 de octubre de 2024RedaccióRedacció

La visita oficial a la reforma del Mercat de Proveïments de Castelló ha tingut lloc durant la jornada de hui. Esta reforma ha comptat amb la substitució de la coberta, llevant l'amiant i permetent augmentar la il·luminació natural. També s'han instal·lat 200 panells solars fotovoltaics.

Quant a la descripció i característiques tècniques d'esta reforma s'ha substituït la coberta anterior per una translúcida que permet augmentar la il·luminació natural, que arriba millor els usuaris del mercat, ja que s'ha eliminat també el fals sostre existent. S'ha renovat així mateix la il·luminació interior, exterior i il·luminació d'emergència. També s'han millorat els servicis i les mesures de protecció contra incendis mitjançant la instal·lació de detectors de fum òptics i d'una xarxa de boques d'incendi que inclou un dipòsit prefabricat per a aigua de 12.000 litres.

En l'exterior s'ha reasfaltat per complet i ampliat el moll de descàrrega a més d'incloure carregadors per a cotxes elèctrics. Entre altres millores. L'alcaldessa de Castelló ha destacat que ja va donar suport a este projecte quan ella era oposició i que era important la reforma d'un edifici que proveïx als veïns i empresaris de l'hostaleria.

Per la seua part l'arquitecte municipal, Àngel Beltrán ha subratllat la millora en la il·luminació i amplitud visual aconseguida. També el president de l'Associació Local de Assentadors de Fruites i Verdures de Castelló, Pere Ballester, ha mostrat la seua satisfacció amb l'obra destacant que “el mercat ha quedat renovat i millorat".

En estos moments són 25 empreses i uns 100 treballadors directes en el Mercat de Proveïments. D'altra banda, a esta reforma li seguix també la renovació del mercat Sant Antoni i el Mercat Central de la ciutat.

Te puede interesar
Lo más visto