Castelló de cinema, la pel·lícula "Cowgirl" es roda a la nostra ciutat

L'Avinguda Rei Don Jaume ha sigut el lloc triat

Cultura 17 de octubre de 2024RedaccióRedacció
Rodaje Cowgirl Castellón (1)

Castelló es convertix en una ciutat de cinema acollint el rodatge del llargmetratge Cowgirl, protagonitzat per Pep Munné, Isabel Rocatti i la vaca "Tona".

La filmació, que arriba demà a la capital, tindrà lloc de 8.00h a 14.00h en ple centre de la ciutat, en l'Avinguda Rei Don Jaime. Es tracta d'una pel·lícula codirigida per Cristina Fernández i Miguel Llorens.

María España, regidora de cultura de l'ajuntament de Castelló, valora molt positivament que la productora haja triat la ciutat per a gravar una de les escenes finals: “estem encantats d'acollir a l'elenc de professionals que participen en este llargmetratge que a més, posa en valor la nostra llengua, el valencià”.

El parc natural de La Tinença de Benifassà i les comarques del Maestrat i Els Ports han sigut els escenaris principals d'esta comèdia romàntica, abans de viatjar al centre de la capital de la Plana. Protagonitzada per Isabel Rocatti, Pepe Munné i la vaca “Tona”, el film conta la vida d'una grangera sexagenària que intenta salvar la seua explotació ramadera amb l'última vaca de la seua granja. El film és una producció de The Fly Hunter, Alvocat & Carabassa i Produccions Quart amb la participació d'RTVE i el suport del Institut Valencià de Cultura (IVC).

Durant el rodatge, l'Ajuntament de Castelló contempla de 8.00h a 14.00h hores talls alternatius de trànsit en l'Avinguda del Rei, amb els corresponents desviaments pel carrer Dolores. No es veuran afectats els accessos als pàrquings del centre.

Te puede interesar
Lo más visto