Homenatge als hostalers de Castelló

L'empresa Makro celebra al costat d'Ashotur i la Diputació de Castelló el Dia de l'Hostaleria

General17 de octubre de 2024RedaccióRedacció
Ashotur MAKRO DIA HOSTELERIA

L'hostaleria és un dels principals motors econòmics d'Espanya i també de la Comunitat Valenciana. En el marc de la novena edició del Dia de l'Hostaleria, la companyia Makro ha volgut donar visibilitat i reconéixer la labor i aportació a la societat dels hostalers de Castelló.

L'acte ha comptat amb la presència d'Andrés Martínez, Diputat provincial de Turisme; Carlos Escorihuela Artola, President d'Ashotur (Associació Provincial d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de Castelló) i Paula Domínguez, directora de Makro Castelló.

Carlos Escorihuela ha assenyalat: “Castelló és una destinació turística important i depenem del turisme per a mantindre la nostra prosperitat, la nostra província oferix una varietat en paisatges, costa i patrimoni, a més d'una riquíssima gastronomia, unida a la nostra hospitalitat, i el caràcter de les nostres gents amable i integradores. Els empresaris i l'administració treballant braç a braç aconseguixen un destí de grans amfitrions on empreses com Makro posen el seu granet d'arena per a contribuir al fet que les persones que ens visiten gaudisquen de la nostra millor versió”. 

José Luis Yzuel, president d'Hostaleria d'Espanya, ha comentat que “l'hostaleria forma part de la nostra cultura i la nostra manera de relacionar-nos. Això ens convertix en un sector únic, que dia a dia s'esforça per satisfer als milions de persones que visiten els més de 300.000 establiments d'hostaleria”. 

Per part seua, Andrés Martínez ha agraït este reconeixement a la Diputació de Castelló i ha destacat el suport de l'equip de Govern Provincial al sector turístic de la província. El vicepresident provincial ha posat l'accent que “és indispensable potenciar al turisme i fer costat als qui arrisquen i s'esforcen cada dia per obrir nous mercats.

Per part seua, Paula Domínguez directora de Makro Castelló, ha afirmat: “Makro sempre ha estat i estarà al costat dels professionals del sector, reconeixent la seua labor i contribuint a impulsar el seu creixement i sostenibilitat econòmica.

Te puede interesar
Lo más visto