L'Ajuntament i Nous Pobladors presenten la programació de les jornades Al-qüra Medieval 2024

L'esdeveniment assegura una experiència immersiva, un viatge al segle XIII

Cultura 20 de octubre de 2024RedaccióRedacció
Presentació programació Al-qüra 4

La localitat de l'Alcora està llesta per a transformar el seu barri antic en un autèntic escenari medieval durant la nova edició d'Al-qüra, que es durà a terme del 8 al 10 de novembre. L'ajuntament i l'associació cultural Nous Pobladors han presentat la programació i el vídeo oficial de l'esdeveniment en el Museu de Ceràmica, en el marc del cicle cultural pre Al-qüra Medieval.

El regidor de Cultura, Carlos Esteban, qui va conduir l'acte, va emfatitzar que este esdeveniment, recolzat per la col·laboració de Caixa Rural l'Alcora, oferix “una experiència immersiva i única per a tots els assistents”. Segons Esteban, “les jornades permeten reviure la nostra història d'una manera real gràcies a la gran implicació dels veïns”.

La programació d'Al-qüra Medieval 2024 promet ser variada, amb activitats per a totes les edats. Els assistents podran gaudir d'un poblat i mercat medieval, atraccions infantils, espectacles de música i teatre itinerant, així com demostracions d'oficis tradicionals i degustacions de gastronomia medieval. 

Te puede interesar
Lo más visto
Halloween Grao Ester Giner

La vesprada més terrorífica es viu al Grau

Redacció
General22 de octubre de 2024

La Tinenta Alcalde del Grau, Ester Giner, i la presidenta de l'Associació de Comerços del Grau, Teresa Campos han donat a conéixer les activitats previstes per al 31 d'octubre