Comencen les visites guiades gratuïtes a la localitat de Suera

El pròxim 19 i 27 d'octubre el municipi oferirà un viatge al segle XIX

Cultura 18 de octubre de 2024RedaccióRedacció
VISITAS GUIADAS SUERAS 2024 (2)

Suera es posiciona com un dels millors destins culturals de la tardor, oferint als visitants l'oportunitat de gaudir de les visites guiades del Suera Obert Museu (SOM). Este dissabte 19 d'octubre i diumenge que ve 27 d'octubre, a les 11.30 horas, el municipi durà a terme una experiència única per als amants de la història, la cultura i la naturalesa.

La iniciativa, organitzada per l'Ajuntament de Suera en col·laboració amb el Centre Cultural, és completament gratuïta i oberta a tots els públics. Durant aproximadaent una hora i mitja, els participants podran submergir-se en la vida del segle XIX, explorant escenaris autèntics i objectes originals en l'impressionant marc de la Serra d’Espadà. Entre els espais a visitar es troben la Botiga de Virgínia, l'església de l'Asunción i diverses cases que conserven mobles i objectes de l'època.

A més, els visitants tindran l'oportunitat d'admirar una col·lecció única de tèxtils del segle XVIII i XIX, que inclou sinagües, mantons de seda i un vestit de núvia. La mostra de cambres antigues també promet atraure als entusiastes de la fotografia, permetent apreciar l'evolució d'este art al llarg de més d'un segle.

Encara que l'activitat és gratuïta, l'aforament està limitat a 30 persones. Per a reservar plaça, es pot fer a través de la pàgina oficial de Bambando Turisme i Experiències , enviant un email a [email protected] o cridant al 622 419 333.

Te puede interesar
Lo más visto
Halloween Grao Ester Giner

La vesprada més terrorífica es viu al Grau

Redacció
General22 de octubre de 2024

La Tinenta Alcalde del Grau, Ester Giner, i la presidenta de l'Associació de Comerços del Grau, Teresa Campos han donat a conéixer les activitats previstes per al 31 d'octubre