Dia de paelles, cercavila infantil i ofrena en honor a la Verge de L'Esperança

Fira d’Onda 2024 també aposta per la inclusió

Festes22 de octubre de 2024RedaccióRedacció
Ofrenda Fira 2024

La Fira d'Onda 2024 seguix el seu curs amb un dilluns replet d'emocions i activitats per a tots. Este dia ha estat marcat per l'acolorida cercavila infantil, el tradicional concurs de paelles i una emotiva ofrena en honor a la Verge de l'Esperança, patrona de la localitat.

La jornada va començar amb un cercaviles que va reunir a xiquetes i xiquets dels col·legis del municipi, la Banda Jove de la Unió Musical Santa Cecilia i diverses associacions. Les penyes també es van unir a la celebració amb el concurs de paelles en el Recinte Multiusos, un esdeveniment que fomenta la convivència i l'esperit festiu. 

A la vesprada, la localitat d'Onda es va omplir de color en l'emotiva ofrena de flors a la Verge de l'Esperança seguida d'una solemne missa a l'Església de l'Asunción.

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, va destacar la importància d'esta jornada, afirmant: "Hui, en el cor d'Onda, ens unim com a poble per a rendir un emotiu homenatge a la Nostra Senyora de l'Esperança. La Fira d'Onda és una setmana especial que unix a generacions i ens brinda moments inoblidables".

Cal destacar la nova iniciativa de la localitat, fent les festes més inclusives. La música no sonarà entre les 17:00h i les 19:00h d'este dimarts 22 d'octubre i tampoc del pròxim dijous 24. D'esta manera xiquetes i xiquets amb autisme podran gaudir de les atraccions en un entorn molt més tranquil per a ells.

Te puede interesar
Lo más visto
Halloween Grao Ester Giner

La vesprada més terrorífica es viu al Grau

Redacció
General22 de octubre de 2024

La Tinenta Alcalde del Grau, Ester Giner, i la presidenta de l'Associació de Comerços del Grau, Teresa Campos han donat a conéixer les activitats previstes per al 31 d'octubre