La vesprada més terrorífica es viu al Grau

La Tinenta Alcalde del Grau, Ester Giner, i la presidenta de l'Associació de Comerços del Grau, Teresa Campos han donat a conéixer les activitats previstes per al 31 d'octubre

General22 de octubre de 2024RedaccióRedacció
Halloween Grao Ester Giner

L’ajuntament, els comerços i l’hostaleria del Grau s’unixen per a celebrar Halloween. Ester Giner, tinent alcalde del Grau, junt amb Teresa Campos, presidenta de l’Associació de Comerços del Grau han presentat les activitats previstes per al 31 d’octubre. Les activitats s’iniciaran a les 18 h de la vesprada en la plaça Verge del Carmen amb tallers, manualitats i pinta cares, mentre es recorren els comerços de la localitat amb el tradicional “Truque o tracte”. Els participants són quasi una trentena de comerços que repartiran caramels i piruletes als més menuts. 
 
Les activitats continuaran a l’avinguda Sant Pere amb el premi a la millor disfressa, al qual es podrà participar a través d’Instagram. Publicar una fotografia disfressat davant de qualsevol establiment participant i afegir l’etiqueta @comerçosdelgrau fins a les 22 h, seran els únics requisits per a participar. El guanyador obtindrà com obsequi d'un castell de gominoles. “El pròxim 31 d'octubre tant xiquets com majors podran gaudir de nombroses activitats repartides per tot el districte marítim per a celebrar Halloween i al seu torn divertir-se i descobrir tot el que els comerços i hostalers oferixen”, assenyala Ester Giner.  A més a més, la festa està dirigida als veïns de totes les edats, per això els bars associats obsequiaran amb un dolç a tots els clients de la nit.

Una programació per a tots els públics que omplirà els carrers del Grau de terror. Aquesta proposta es suma a les fires nadalenques i cites esportives que reclamen un turisme per a tot l’any. “La posada en marxa d'aquestes iniciatives respon a l'objectiu de desestacionalitzar el turisme i incentivar l'activitat econòmica en el Grau” explica Giner. Després del mercat ambulant outlet que va acollir el Grau fa unes setmanes, Halloween és la pròxima cita. “Tenim molt a oferir, per això, des de l'Ajuntament continuem fent costat a l'associació de comerços del Grau que treballa durant tot l'any per a omplir de vida els nostres carrers i places”, conclou Giner.

Te puede interesar
Carrasco X marcha Un paseo por la vida contra el cáncer de mama

Castelló es tiny de rosa

Redacció
General21 de octubre de 2024

Més de 5.000 persones se sumen a la X Marxa Solidària “Un Passeig per la Vida” contra el Càncer de Mama

Lo más visto
Halloween Grao Ester Giner

La vesprada més terrorífica es viu al Grau

Redacció
General22 de octubre de 2024

La Tinenta Alcalde del Grau, Ester Giner, i la presidenta de l'Associació de Comerços del Grau, Teresa Campos han donat a conéixer les activitats previstes per al 31 d'octubre