'Smarth Week' Castelló ha arribat per a oferir noves oportunitats laborals

Tres dies per a millorar la competitivitat de les empreses de la província

Economía22 de octubre de 2024RedaccióRedacció
WhatsApp Image 2024-10-22 at 17.51.53

La Diputació Provincial de Castelló i la Cambra de Comerç oferixen noves oportunitats laborals amb la celebració del Smarth Week Castelló. Des del dimarts 22, i fins al dijous 24 d’octubre, la Cambra de Comerç serà l’epicentre d’innovació empresarial. Un esdeveniment que busca millorar la competitivitat empresarial i impulsar el potencial de les empreses de Castelló. Talent, sostenibilitat, digitalització i internacionalització seran les temàtiques que es tractaran a les jornades dels pròxims dies.

La vicepresidenta de la institució provincial i responsable de l'Àrea Econòmica, María Ángeles Pallarés, ha participat en la inauguració i ha alçat la veu en suport empresarial de la província. “Esta Smart Week és un nou assoliment a la nostra història empresarial, una finestra d'oportunitats on podem mirar més enllà de les nostres fronteres, de les nostres zones de confort, i atrevir-nos a ser més i a fer més”, exposa Pallarés. A més d’explicar algun dels objectius d’aquesta cita: “facilitar a les empreses de Castelló un espai on puguen actualitzar-se sobre les tendències globals, intercanviar coneixements i generar oportunitats de col·laboració”.

Marta Barachina, presidenta de la Diputació, també ha assistit a l’acte per a donar suport a esta iniciativa i consolidar la unió entre aquestes dos entitats. “El compromís de la Diputació a continuar sent un aliat estratègic en la promoció econòmica i la formació de professionals per a construir el Castelló del futur”, assegura Barrachina. També ha volgut aprofitar l’acte per a convidar als empresaris i emprenedors a aprofitar cada minut del Smarth Week.

Te puede interesar
Lo más visto
Halloween Grao Ester Giner

La vesprada més terrorífica es viu al Grau

Redacció
General22 de octubre de 2024

La Tinenta Alcalde del Grau, Ester Giner, i la presidenta de l'Associació de Comerços del Grau, Teresa Campos han donat a conéixer les activitats previstes per al 31 d'octubre