Benicarló treballa en la modernització del Polígon El Collet a través de l’IVACE

Reunió amb representants de l’IVACE i l’EGM per tal d’estudiar les línies d’ajuda per a la millora de les infraestructures

Política23 de octubre de 2024RedaccióRedacció
ivace

L’alcalde i la regidora de Promoció Econòmica es reuneixen amb representants de l’IVACE i l’EGM per tal d’estudiar les línies d’ajuda per a la millora de les infraestructures del Polígon.

L’Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, continua els contactes per a modernitzar i millorar el Polígon Industrial El Collet a través de l’EGM (Entitat de Gestió i Modernització) de l’àrea industrial.

La setmana passada, l’alcalde, Juanma Cerdá, i la regidora de Promoció Econòmica, Sonia Foix, es van reunir amb el responsable del Servei de Promoció Industrial de l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial), Jaime Llinares, i els representants de l’EGM Abastos-Collet, Martín Ribes, com a president, i Laura Carmona, com a gerent.

Durant la reunió, es van tractar les ajudes de l’IVACE destinades a projectes d’inversió per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures en les àrees industrials de la Comunitat Valenciana, específicament en el cas de municipis que compten amb una EGM, com és Benicarló.

Segons ha explicat la regidora de Promoció Econòmica, Sonia Foix, «la reunió ens ha permés concretar línies d’actuació per a accedir a importants ajudes que milloren les nostres infraestructures industrials».  

Te puede interesar
Lo más visto