“Moda Local al Teu Costat” és trasllada al 30 de novembre

Més de 20 establiments participen en la jornada de comerç local

General24 de octubre de 2024RedaccióRedacció
moda en la calle 2025

El dissabte 30 de novembre la Plaça Major es convertirà en l’epicentre de la moda local. La jornada que estava prevista per a este dissabte 26 d'octubre, s’ha posposat per la previsió de pluges, en resposta a les peticions dels comerciants i amb l'objectiu de garantir el seu èxit i impacte positiu. La iniciativa pretén posar en valor el comerç de proximitat amb la participació de més de 20 comerços i més de 60 models.

El programa compta amb dos desfilades, moda infantil i moda adulta en horari de 12.00 a 14.00 h. Els comerços locals aprofitaran l’ocasió per presentaran una varietat d'estils, des de moda casual fins a moda formal, així com accessoris i complements. A més, cal d'estacar que els models més xicotets tindran l'oportunitat de mostrar el seu estil en una passarel·la única dissenyada per a ells.


El regidor de Comerç i Consum, Alberto Vidal, ha indicat que “este esdeveniment ja consolidat a la nostra ciutat és una gran oportunitat per a donar visibilitat a la gran qualitat del nostre comerç local”. Més de 20 establiments que participen en la jornada. “Els comerços de la ciutat sempre tindran a este govern municipal del seu costat per a secundar i potenciar els seus productes que enriquixen a la nostra ciutat amb moda de primer nivell”, conclou Vidal.

Te puede interesar
Halloween Grao Ester Giner

La vesprada més terrorífica es viu al Grau

Redacció
General22 de octubre de 2024

La Tinenta Alcalde del Grau, Ester Giner, i la presidenta de l'Associació de Comerços del Grau, Teresa Campos han donat a conéixer les activitats previstes per al 31 d'octubre

Lo más visto